ABOUT ROZETTA

Rozetta is gespecialiseerd in unieke motieftegels ,, cementtegels, Popham, Mutina , Revoir Paris en zelliges.
Wij maken ons sterk in nieuwe, hedendaagse ontwerpen.
In onze winkel in Kalmthout komen deze 2 verschillende stijlen van patroontegels perfect tot hun recht dankzij het wondermooie pand waarin we gevestigd zijn.
Het gebouw dateert uit 1930 en de oude winkel werd zo goed als intact gelaten.

Onze winkel bestaat uit 80 m2 gelijkvloers, met vooral klassieke vloeren en 80 m2 moderne strakke kelder met de meer hedendaagse patroontegels.


De collectie van ROZETTA is ontstaan in samenwerking met enkele ontwerpers.
ROZETTA geeft de patroontegel een nieuwe identiteit met talloze mogelijkheden.
Bijna al onze ontwerpen hebben verschillende legmethodes. Onze designers zijn Kristof de Munck, Elke Gotink, Carin van Dongen,Kristel Volkaerts en Katrien Neys. Ieder heeft zo zijn of haar eigen stijl. Hetgeen ons verbind is de passie voor het product en de hunker naar nieuwe uitdagingen.

Het product `cementtegels`spreekt zoveel mensen aan, zowel door de nostalgie als door het materiaal op zich. Geen enkele andere tegel heeft de uitstraling en kleurintentie van cementtegels. Elke cementtegel wordt met de hand gemaakt en bijna alles is mogelijk. De ontwerpers van Rozetta hebben allemaal een sterke voorliefde voor vintage en de tijdloze sfeer van de grote art deco architectuur. Laat u inspireren !

ROZETTA werkt rechtstreeks vanuit de fabriek. Het persoonlijk contact met de fabriek, maakt het ook mogelijk dat je heel eigen unieke vloeren kan samenstellen.
Katrien heeft samen met de fabriek cementtegels ontwikkeld 20 jaar geleden en haar ervaring en kennis zorgt ervoor dat je bij Rozetta de mooiste kwaliteit cementtegels aan de beste prijs vindt.

Katrien heeft ook de keramische tegels van Revoir Paris ontwikkeld. Het unieke hieraan is, dat deze keramische motieftegels geen speciaal onderhoud vragen en goedkoper zijn.
Uiteraard biedt dit veel mogelijkheden in horeca, winkels, maar zeker ook bij u thuis.
Het verschil tussen cementtegel en keramische Revoir Paris tegels :
dunnere tegel
gemakkelijk te plaatsen
gemakkelijk in onderhoud
goedkoper
en zeker even mooi

Bij Rozetta werken we met een 3D programma dat het mogelijk maakt om uw ruimte in 3D te kunnen bekijken. Dat maakt de keuze gemakkelijker.

Bij Rozetta vindt u verder een unieke collectie wand- en vloertegels. Bij Rozetta vindt u tegels die u nergens anders vindt.
Door de jarenlange ervaring werken wij met unieke mooie collectie , rechtstreeks vanuit de fabriek.

Welkom,
groetjes,
Katrien & Elke