CONTACT

Rozetta Museumstraat 31-33 2000 Antwerpen Beste klanten, Onze toonzaal is weer gewoon open voor particulieren.
U kan onze toonzaal bezoeken tijdens onze openingstijden. Indien u geen afspraak gemaakt heeft, kan het zijn dat wij geen verkopers vrij hebben om u te woord te staan. Door de strenge Corona maatregelen kunnen er soms wachttijden ontstaan, aangezien we niet te veel mensen tegelijk mogen toelaten in onze toonzaal.

Maak hier uw afspraak in onze toonzaal : https://www.supersaas.be/schedule/Rozetta/Afspraak_toonzaal_Rozetta
Als u uw afspraak aanvraagt, gelieve te specifiëren waarvoor u graag onze toonzaal bezoekt, zodat wij uw bezoek zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. De afspraak is beperkt in tijd. Wij reserveren maximaal 1 uur per bezoek. Rozetta werkt momenteel met minder personeel en organiseren de afspraken op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gelieve onze toonzaal enkel te bezoeken met maximum één andere persoon van hetzelfde huishouden of waarmee u een duurzaam nauw contact onderhoudt.

De huidige situatie vraagt extra voorzorgsmaatregelen bij Rozetta. Wij hebben de gepaste hygiënemaatregelen genomen en het gebruikte materiaal wordt regelmatig gedesinfecteerd. Wij vragen vriendelijk om geen tegels aan te raken tijdens uw bezoek. Het dragen van een mondmasker is verplicht.
Ons team is bereikbaar via mail en telefonisch.
Houd het veilig, zorg goed voor elkaar.
Warme groeten, Het Rozetta-team

Kerstvakantie :  Rozetta zal tijdens de feestdagen gesloten zijn van 24 december 2020  tot en met 4 januari 2021.  Woensdag 23 december zijn wij open tot 16u.

Momenteel trachten wij al onze producten op onze website te zetten, zodat u van thuis uit een mooi beeld kan vormen van ons uitzonderlijk assortiment. U kan via onze website een gerichte offerte aanvragen. Veel inspiratie toegewenst in deze bijzondere tijden.

Openingstijden:
dinsdag tot vrijdag 10u-17u30
zaterdag van 10u-16u
gesloten op zondag, maandag en feestdagen
Tel. 0032-(0)36662800
algemeen : info@rozetta.be
KATRIEN katrien@rozetta.be
ELKE elke@rozetta.be
LAURENT laurent@rozetta.be

Copyright Rozetta De Rozetta tegelcollectie is eigendom van Rozetta Alle foto`s zijn eigendom van Rozetta en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden


Rozetta
Museumstraat 31-33
2000 Antwerpen
Openingstijden
dinsdag tot vrijdag 10u-17u30
zaterdag van 10u-16u
gesloten op zondag, maandag en feestdagen
Tel. 0032-(0)36662800
Copyright © 2021 Rozetta. All rights reserved
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
facebook pinterest instagram