WAAR VIND JE ONS?

Onze showroom is gelegen op het t' Zuid in Antwerpen in de Museumstraat.  In deze gezellige hippe beurt kan je genieten van trendy shops,  heerlijke eetgelegenheden,  kunstgalerijen en uiteraard heel veel gezellige cafés.  Als je voor een weekendje naar Antwerpen komt, is het Zuid de uitgelezen plek om te logeren.

Onze toonzaal is 400 m2 groot en gevestigd in een oud koffie pakhuis.  
Bij Rozetta vind je zeer originele bijzondere tegels gecombineerd met de grote basis keramische tegels,  zowel voor binnen als voor buiten.
Onze jarenlange passie voor tegels is de rode draad.  Rozetta ontwikkeld eigen collecties,  werkt met vooral Italiaanse , maar ook Spaanse , Portugese en Marokkaanse fabrieken.  Rozetta vindt het zeer belangrijk dat de fabrieken de beste werkomstandigheden bieden en zeer milieu bewust produceren.
Het persoonlijk contact met de mensen van de fabriek, vinden we hier bij Rozetta essentieel.

De unieke samenwerking met Gavra zorgt voor professionele ondersteuning,  logistiek en een uniek aanbod.  Rozetta organiseert zeer regelmatig workshops en ' afterwork' meetings voor architecten en interieurbureaus.  Deze avonden zijn niet formeel, maar eerder losjes en we bieden iets lekkers aan en stellen zo graag onze producten voor.

Kortom,  kom en ontdek onze unieke tegeltoonzaal ...  volgens vele de mooiste van België.


Adres : ROZETTA bvba Museumstraat 31-33 B-2000 ANTWERPEN tel 0032-(0)36662800 mail : info@rozetta.be

Rozetta
Museumstraat 31-33
2000 Antwerpen
Openingstijden
Dinsdag tot vrijdag 9u30-17u
Zaterdag van 9u30-16u
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen
Tel. 0032-(0)36662800
Copyright © 2024 Rozetta. All rights reserved
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
facebook pinterest instagram